Bram Geene (1954)

Na de periode van de BRAMSAX saxofoonwinkel, zie  de website www.bramsax.nl, die 25 jaar duurde en een feest was, werd het tijd om het roer om te gooien.

Later, later ga ik wel eens iets doen met dat talent voor tekenen.

Welnu, later is gekomen. Eerst naar akademie st. Joost waar we er op uit kwamen dat een ouderwetse degelijke vakopleiding was wat ik nodig had. Dat is akademie Arendonk geworden in Belgie want dat is de degelijkste. Daarna de opleiding afronden op de akademie Eeklo ook in Belgie.

Ondertussen is de oude saxofoonwinkel kunstgalerie geworden waarvan Bram eigenaar en beheerder is, kunstgalerie Kenk in Middelburg.    ( www.galeriekenk.nl ) 

Tevens is Bram eigenaar van de schilderboerderij in Frankrijk.   ( www.schildereninfrankrijk.eu ) Daar worden schildercursussen en workshops gegeven en ook schilders onder elkaar houden daar leerweken. Zelf vind ik dat ik net aan goed genoeg ben om naar buiten te treden, eindelijk, maar met nog een lange leerweg te gaan. Maar ja, wanneer ben je ver genoeg? Wanneer ben je klaar? Je blijft toch altijd leren en ontwikkelen?